Puhdistuspalvelut

Kuivajääpuhdistukset – Dry Ice Finland

Kuivajää on nestemäisestä hiilidioksidista kiinteään olomuotoon saatettua –79 °C hiilidioksidia. Kuivajääpuhdistuksessa hiilidioksidirakeita puhalletaan suurella nopeudella paineilman avulla. Osuessaan puhallettavaan pintaan, rae sublimoituu, eli muuttuu kiinteästä olomuodosta suoraan kaasuksi irrottaen lian.

Miksi kuivajää?

Kuivajääpuhdistus on monessa mielessä turvallinen puhdistusmenetelmä. Puhdistus suoritetaan ilman liuottimia ja kemikaaleja, eikä se jätä mitään toisiojätettä. Jäljelle jää ainoastaan irronnut lika pienessä partikkelikoossa. Puhdistus on täysin kuiva, joten se soveltuu myös sähkölaitteiden ja kosteudelle arkojen kohteiden puhdistukseen, esim. sähkökaapin voi huoletta puhdistaa sisältä. Kuivajääpuhallus aiheuttaa hyvin vähän häiriötä muille töille ja prosesseille; muutaman metrin päässä voi huoletta työskennellä. Tästä syystä säästyy myös aikaa kiireisissä seisokkitöissä. Kuivajääpuhdistus ei ole hiova, joten se ei vahingoita puhdistettavia pintoja. Kylmyytensä vuoksi kuivajääpuhdistuksella on myös desinfioiva vaikutus poistaen lähes kaikki bakteerit puhdistettavilta pinnoilta.

Telat

Kovaksi kuivuneen massan, täyteaineiden, pihkan ym. poisto seisokeissa. Ei häiritse muita töitä kuten kemiallinen, tai vesipesu. Soodapesuun verrattuna minimaalinen jälkisiivous.

Moottorit

Moottorien puhdistus ulkoa ja sisältä. Energiatehokkuus paranee kun moottori ja ilmanottoaukot ja jäähdytyssäleiköt ovat puhtaat. Moottorin ja kuluvien osien käyttöikä kasvaa ja häiriöherkkyys pienenee. Ei kosteuden vaaraa elektroniikan ja sähköosien kanssa.

Päällystysasemat ja liimapuristimet

Asemien puhdistus päällysteestä, liimasta, kuidusta yms. Puhdistamme kaiken telakäytöistä letkuihin, ohjausyksiköihin, koneen runkoon, seiniin ja hoitotasoihin.

Säiliöt, tankit, tuotantotilat, kuljettimet jne.

Esim. lateksitankit ym. kuivajääpuhdistuksella ei tule kierrätystä vaativaa jätevettä, irronnut lika voidaan lopuksi vaikka imuroida säiliön pohjalta.

Pihkan, öljyjen, liimojen, kemikaalien, värien ym. poisto

Erittäin tehokas hankaliin puhdistuksiin, jotka muuten vaatisivat mekaanista tai kemiallista puhdistusta.

Hotter - pesukemikaalit ja vaahtopuhdistukset

  • Tehokkaat mutta turvalliset happo ja emäspesuaineet Itävallasta
  • Parempi käyttöturvallisuus, ei syövytä ihokontaktissa
  • Luokittelematon emäspesuaine öljynpoistoon
  • Happopesuaine kalkin ja kalsiumkarbonaattien yms. mineraalien poistoon
  • Katkojen vähentäminen esim. gap formerien perälaatikon pesuilla
  • Monikäyttöisempiä, kuin perinteiset pesukemikaalit
  • Erinomaista jälkeä vaahdotuksella
  • Ei vahinkoa kudoksille
  • Pesupalvelu