Turvallisuus

AME – aktiivisen turvallisuuden järjestelmät sisälogistiikkaan

AMESPHERE - TURVALLISUUDEN UUSI RAJA

AMESPHERE on vallankumouksellinen lähestymistapa sisälogistiikan turvallisuuteen. Sen avulla pystytään parantamaan onnettomuuksien estämistä ja niiden ehkäisyä työpaikalla. Trukin ja jalankulkijoiden törmäyksenestojärjestelmä on ominaisuuksiltaan ylivertainen ja kehittyy jatkuvasti

 • Ajoneuvojen ja jalankulkijoiden välisten, sekä ajoneuvon ja ajoneuvon välisten törmäysten estojärjestelmä, mikä tarkkailee ja analysoi jatkuvasti huomattavat määrät dataa arvioidakseen todellisia riskitasoja reaaliajassa
 • Tietojen analysointi korkean suorituskyvyn ohjelmiston avulla pilvilaskentaan, tekoälyyn ja koneoppimiseen, jonka avulla sinulla on objektiiviset työkalut paitsi turvallisuuden, mutta myös toiminnan yleisen tehokkuuden parantamiseen.

TEKNOLOGIA
LPS – Local Positioning System – teknologian avulla voit tunnistaa kuljettajan sijainnin suhteessa ajoneuvoon luotettavammin ja tarkemmin kuin millään muulla törmäyksenestojärjestelmällä.

NOPEA & HELPPO
Kustannusten ja asennusaikojen aleneminen. Koostuu vain kahdesta Bluetoothin kautta yhdistetystä laitteesta, jotka on helppo asentaa trukkeihin, kaivinkoneisiin, nostureihin, automaattitrukkiin ja kaikenlaisiin käyttökoneisiin.

PILVILASKENTA
Järjestelmän jatkuvasti tuottamat tiedot kerätään, tallennetaan ja arkistoidaan turvallisesti pilvialustalle ja ne palautetaan käsittelyn ja analyysin kautta "intuitiivisina dashboardeina"

PALVELU
"Safety as a Service" mahdollistaa aina pääsyn tietoihisi turvallisella tavalla ja mahdollistaa tietojen analysoinnin alustan tarjoaman raportoinnin kautta

EVOLUTIIVINEN HUOLTO
Törmäysnestojärjestelmän uusimpien SW/FW-versioiden jatkuva saatavuus, etätuki ja mahdollisuus käyttää uusia ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla alustan tulevan kehityksen myötä.

YHTEISÖ
Pilvialusta mahdollistaa teollisuuslaitoksen jokaisen yksittäisen toimijan osallisuuden kuljettajasta johtajaan, mikä antaa heille mahdollisuuden osallistua ja edistää turvallisuusolojen parantamisprosessia.

Törmäyksenestojärjestelmä sovelluksessa
Reaaliaikainen näyttö ja raportointi Tabletissa TAG-tunnuksella varustetun käyttäjän läsnäolosta ja sijainnista vaaratilanteessa.

ADAPTIIVINEN TILA
Törmäyksenestojärjestelmä havaitsee kaikki tapahtumat ja arvioi riskitason mukautuvan logiikan mukaisesti ja näyttää hälytyksen vain, kun se ylittää tietyn asetetun riskikynnyksen.

VAKIOTILA
Järjestelmä ilmoittaa vaarasta konfiguroitujen alueiden perusteella: Esivaroitus ja varoitus jalankulkijalle ja ajoneuvolle. Havaintoalueen muoto, joka voidaan mallintaa sekä kooltaan että muodoltaan (6 pistettä malliin).

Amesphere

EGOpro Safe TRAFFIC MANAGEMENT

Ajoneuvo- ja kuljettajavirtojen turvallinen hallinta

INNOVATIIVISET RATKAISUT TEHOKKAASEEN JA TURVALLISEEN LIIKENNEVIRTOJEN HALLINTAAN
Jalankulkuväylät, sokeat kulmat ja risteykset ovat varastoalueita, joissa törmäys-/onnettomuusriski on suurin. AME tarjoaa aktiivisia turvallisuusratkaisuja, jotka muuttamatta yrityksen infrastruktuuria mahdollistavat sisäisen liikenteen optimoinnin turvallisuuden ja tehokkuuden kannalta.

Järjestelmä luo "turvallisen" virtuaalialueen, jossa asiakkaan turvallisuus- ja tehokkuustarpeiden mukaan on mahdollista olla vuorovaikutuksessa ja konfiguroida:

Ajoneuvon suorituskyky

 • Automaattinen hidastus.
 • Noston rajoitus.
 • Ajovalojen kytkeminen päälle.

Ympäristön toiminnot

 • Ovien avaaminen/sulkeminen.
 • Valojen sytyttäminen.
 • Signaalit (liikennevalot tai vilkkuvat valot jne.).

ESIMERKKISOVELLUKSIA
Ajoneuvojen sisäänkäynti ja jalankulkureitit

Teollisuusoven automaattinen avautuminen jalankulkijan vaaravaroituksella ja trukin hidastamismahdollisuudella.
Kävelyportin lukitus, kun trukki kulkee sen läpi hidastuen

Risteykset

Liikennevalojen etusija ja mahdollisuus hidastaa trukkia.
Hälytysten hallinta huonon näkyvyyden alueilla, kuten kaistojen kuolleissa kulmissa.

KONTROLLOIDUT NOPEUSVYÖHYKKEET
Turvalliset toiminta-alueet, koska ajoneuvojen nopeus on rajoitettu
Järjestelmä hallitsee trukin suorituskykyä esimerkiksi asettamalla nopeusrajoituksen tietyille varaston vyöhykkeille, joilla on paljon ajoneuvon ja jalankulkijoiden välistä vuorovaikutusta. Kulkiessaan virtuaalisen portin läpi ajoneuvo hidastaa nopeutta ja ylläpitää nopeusrajoitusta, kunnes se ylittää portin uudelleen.

Muita ratkaisuja

 • EGOpro Safe Access Control
 • EGOpro Safe ANTI CRUSHING
  • Vaarallisten alueiden tai prosessien turvallistaminen.
 • EGOpro Safe ANTICOLLISSION CRANE
  • Varoitus- ja hälytysjärjestelmä nostureihin. Voidaan määrittää pysäyttämään nosturi ja estämään törmäys henkilön kanssa.

Katso lisää - AME