Ympäristövastuullisuus

Ympäristöstä huolehtiminen on meille tärkeää ja haluammekin auttaa asiakkaitamme parantamaan ympäristövastuullisuuttaan tarjoamalla heille kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, ratkaisuja ja palveluja.

Toimipaikkamme sijaitsee Kymijoen lähellä, joten vesi on meille elementtinä aktiivisesti läsnä. Tarjoamme laadun kannalta kompromisseitta toteutettuja ratkaisuja energiatehokkaampaan ja laadukkaampaan vedenkäsittelyyn. Vedenkäsittelyn ratkaisujemme avulla asiakkaillamme on mahdollisuus parantaa prosessivesien käsittelyä ja kuiduntalteenottoa.

Valikoimastamme löytyy muitakin energiatehokkaita ratkaisuja, kuten energiaa säästävät pulpperit alan kärkivalmistajalta Cellwoodilta.

Laadukkaiden käyttötarvikkeidemme avulla voidaan parantaa resurssitehokkuutta ja pienentää materiaalikulutuksesta johtuvaa ympäristökuormitusta.

Tarjoamamme kuivajääpuhdistus on ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä lähes rajattomiin kohteisiin teollisuudessa ja sen ulkopuolella. Itse valmistamamme kuivajää tehdään teollisuudesta kerätystä hiilidioksidista. Kuivajääpuhdistuksen avulla saavutetaan merkittäviä vähennyksiä puhtaan juomaveden tuhlaamisessa sekä jätevesien, pesuaineiden ja kemikaalien vähentämisessä.