Masspap Oy

Masspap Oy on Suomalainen vuonna 1995 perustettu perheyritys. Masspapin juuret ovat kuitenkin jo 70-luvulla, josta lähtien yritys on ollut asiakasyritysten luotettu kumppani toimittaessaan laadukkaat tuotteet ja palvelut Suomen kemiallisen puunjalostusteollisuuden käyttöön.

Asiakkaillemme, Suomessa toimiville valmistavan teollisuuden yrityksille, kuten sellu-, paperi-, ja kartonkitehtaille, biokaasulaitoksille ja jätevedenpuhdistamoille, tarjoamme tuotteita ja palveluita aina vedenkäsittelystä ja massanvalmistuksesta, paperin valmistukseen, jälkikäsittelyyn ja kaikkeen siltä väliltä, moderneja turvallisuusratkaisuja unohtamatta.

Tuotteisiimme kuuluvat tarkasti valikoitujen päämiehiemme koneet, laitteet ja käyttötarvikkeet, joiden lisäksi tarjoamme monipuolisesti palveluita, kuten teollisuuden erikoispuhdistuksia, kuivajääpuhalluksia, sekä auditointeja ja koulutuksia. Valikoimaamme kuuluu myös turvallisia ja ympäristöystävällisiä pesukemikaaleja pintapesuihin ja systeemipesuihin. Uutuutena meiltä löytyy myös vallankumoukselliset jätevedenpuhdistuksen kemikaalit, joiden avulla voidaan saada energiasäästöjä ja pitää vesistömme puhtaampana.

Useilla päämiehistämme on vuosikymmenten historia ja kokemus oman tuotekategoriansa ratkaisuihin erikoistuen ja ovatkin maailman huippuosaajia omalla alallaan. Yhdessä heidän kanssaan tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman kansainvälisen tason ratkaisut ja palveluita paikallisella osaamisella

Meidän kanssa on mutkatonta ja mukavaa asioida!