Masspap Oy

Masspap Oy on Suomalainen vuonna 1995 perustettu perheyritys. Masspapin juuret ovat kuitenkin jo 70-luvulla, josta lähtien yritys on ollut asiakasyritysten luotettu kumppani toimittaessaan laadukkaat tuotteet ja palvelut Suomen kemiallisen puunjalostusteollisuuden käyttöön.

Asiakkaillemme, Suomen paperi-, kartonki- ja sellutehtaille tarjoamme tuotteita ja palveluita aina vedenkäsittelystä ja massanvalmistuksesta, paperin valmistukseen, jälkikäsittelyyn ja kaikkeen siltä väliltä, moderneja turvallisuusratkaisuja unohtamatta.

Tuotteisiimme kuuluvat tarkasti valikoitujen päämiehiemme koneet, laitteet ja käyttötarvikkeet, joiden lisäksi tarjoamme monipuolisesti palveluita, kuten teollisuuden erikoispuhdistuksia auditointeja ja koulutuksia.

Useilla päämiehistämme on vuosikymmenten historia ja kokemus oman tuotekategoriansa ratkaisuihin erikoistuen. Monet ovatkin maailman huippuosaajia omalla alallaan. Yhdessä heidän kanssaan tarjoamme käyttöösi laadukkaat ratkaisut ja palvelut.

Paperiteollisuuden lisäksi tarjoamme puhdistuspalveluita myös muille teollisuuden aloille, sekä turvallisuusjärjestelmiä trukeille.